test
Back to top

Franchisenemer

Tevreden en trouwe klanten. Ze vormen de hoeksteen van een gezond bedrijf. Collect & Deliver gelooft dat je als geen ander weet wat klanten nodig hebben. Daarom werken wij anders dan de gevestigde post- en pakketvervoerders. In plaats van dure overhead en veeleisende aandeelhouders geloven wij in ondernemende franchisenemers.

Als franchisenemer heb je jouw eigen route met jouw eigen klanten. Wij leveren de technische infrastructuur, het netwerk, de klantenservice, salesondersteuning, centrale aansturing en bieden een eerlijke beloning. Voor het ophalen, bezorgen, scannen en sorteren van pakketten én voor het aanbrengen van nieuwe relaties. Zo heb je weer tijd om elke klant de aandacht te geven die hij/zij nodig heeft. Je werkt niet meer in opdracht van logistieke giganten, maar bouwt daarnaast aan je eigen post- en pakkettenbedrijf met een groeiende klantenkring.

Heb je een transportbedrijf en wil je meer weten over ons franchisemodel?
Neem contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Eén van onze netwerkbeheerders neemt vervolgens contact met je op.

Uw gegevens
Bedrijfsgegevens
Extra
Contact gegevens
+31 88-2007500

Heb je een vraag?

Ontvang je graag meer informatie, een offerte of heb je een vraag over één van onze producten en diensten? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.