test
Back to top

Track & Trace

Volg je pakket of aangetekende brief op elk moment

Track & Trace is een handige manier om je zending met barcode online te volgen. Het enige wat je nodig hebt is de barcode en de postcode van jou als ontvanger. Ook als verzender volg je jouw zending eenvoudig online of met de Collect & Deliver Bezorg App.

Hoe werkt het?

Zodra je een barcode hebt, kun je de zending online of met de Collect & Deliver Bezorg App volgen. Als de dag waarop wij de zending aanbieden bekend is, tonen we deze dag. Ook geven we aan hoe laat we de zending bezorgen (indien mogelijk). Wordt het tijdvak niet getoond dan kun je met een druk op de knop een verzoek doen bij de bezorger. Hij/zij zal je dan laten weten wat de verwachting is van het tijdvak van levering.

Pakket of aangetekende brief volgen (met Track & Trace)

Je volgt jouw zending eenvoudig online in vier stappen:

  1. Zorg dat je de barcode van jouw zending bij de hand hebt. Je vindt die code op het verzendbewijs of bijvoorbeeld in de e-mail van het bedrijf of de online winkel waar je een aankoop hebt gedaan.
  2. Vul de barcode in. Dit nummer begint met 'CD' en bevat verder een combinatie van letters en cijfers. Typ de barcode in zonder spaties.
  3. Vul de postcode van de ontvanger in.
  4. Klik op 'Zoeken'. De informatie over de locatie van jouw zending verschijnt nu op het scherm.

Heb je een vraag?

Ontvang je graag meer informatie, een offerte of heb je een vraag over één van onze producten en diensten? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.